„საქართველოს კულინარიული ატლასი“ ‒უნიკალური გამოცემაა, რომელშიც საქართველოს ყველა გემო, კულინარიული ტრადიცია და წეს-ჩვეულებაა მოქცეული. გამომცემლობა პალიტრა L-ის მიერ მომზადებული ეს 4 ტომეული გაგაცნობთ კულინარიას, როგორც ჩვენი ქვეყნის კულტურის ერთ-ერთ უმნიშვნელოვანეს შემადგენელ ნაწილს. 4 ტომში შესულია ყველა კუთხის ტრაციული კერძების დამზადების სტრუქტურა.
რაც ყველაზე მთავარია არსებული გამოცემა წარმოდგენილია უნიკალური დასურათებით , წიგნში შეგხვდებათ უამრავი ფერადი ილუსტრაციები , რაც დაგეხმარებათ სხვადასხვა კერძების თუ დესერტების ვიზუალურ აღქმაში .
შესულია : როგორ მოვამზადოთ ფორშმაკი , ოსპის კრემ სუპი, აღმოსავლური ფლოვი მურაბითა და თხილით , ფესახის სუფრა , უფრო დეტალურად გაეცნობით კვერცხის შეღებვის ტრადიციას საქართველოში და რაც მთავარია გაიგებთ ბევრი უცნობი კერძის მომზადების წესებს. ეს არის პირველი სრული კრებული ქართული კერძების.